Gordon Ørskov Madsen er valgt som formand forDLF

Gordon Ørskov Madsen blev i dag valgt som formand for Danmarks Lærerforening efter Anders Bondo Christensen, som har været formand igennem de sidste 18 år

Der var 3 kandidater til posten som formand. Pia Henriksen som var den fjerde kandidat har trykket sig af helbredsmæssige årsager. Kandidaterne er:

Gordon Ørskov Madsen, medlem af Hovedstyrelsesmedlem og nuværende formand for overenskomstudvalget og har dermed været en af hovedforhandlerne til de sidste mange års overenskomstforhandlinger. Han har tidligere været formand for Århus Lærerforening.

Morten Refskov, medlem af Hovedstyrelsen og formand for Ballerup Lærerforening siden 2012 og stillede op til posten som næstformand i DLF ved sidste kongres, men tabte til den nuværende næstformand Dorte Lange. Har besøgt os i Rudersdalkredsen i forbindelse med valgt til Hovedstyrelsen.

Anders Liltorp, medlem af Hovedstyrelsen og formand for Rødovre Lærerforening igennem mange år. Har besøgt os i Rudersdalkredsen flere gange i forbindelse med valg til Hovedstyrelsen.

Emner

Målgruppe